Elevii și-au construit clasa în aer liber prin reciclarea a 3.000 de sticle de plastic / VIDEO

Copiii de la o școală engleză au folosit materiale neobișnuite pentru a-și construi propria clasă în aer liber: au reciclat 3000 de sticle din plastic.

Elevii școlii elementare RC din St Mary din Accrington, Lancashire, care au transformat două tone de plastic reciclat în „cărămizi ecologice” pentru a construi o sală de clasă în aer liber. Aceasta include o zonă de lectură, mese și scaune și o colibă ​​realizată în întregime din sticle, celofan și carcase de plastic. Copiii au folosit linguri de lemn pentru a zdrobi sticlele pe care le-au colectat cu ajutorul părinților, prietenilor și a întregii comunități pentru a realiza cărămizile din sala de clasă, care cântăresc 700 g fiecare.

Citește și Imagini publicate cu nou-născutul abandonat pe o stradă în Londra / FOTO

Potrivit directorului Michael Mashiter:

Am reușit să construim 3.000 de cărămizi, ceea ce echivalează cu aproximativ două tone de plastic pe care le-am salvat din depozitul de deșeuri. Dintre acestea, 600 au fost folosite pentru a construi coliba, care este acum o parte permanentă a clasei în aer liber. (…) cărămizile sunt cu adevărat puternice și este uimitor cât de mult plastic puteți pune în fiecare dintre ele. Este nevoie de două săptămâni pentru a crea o singură cărămidă, deoarece trebuie să folosiți o lingură de lemn pentru a zdrobi plasticul din interior .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.