Elevii dintr-o întreagă clasă s-au ras din solidaritate pentru un coleg cu leucemie

Este o poveste de solidaritate care provine de la o școală din Madrid. Când un băiat de 11 ani, pe nume David, a descoperit că suferă de leucemie , a decis să meargă la un frizer pentru a-iș tăia părul, înainte de a-l pierde din cauza terapiilor. Dar nu era singur: cu el toți colegii lui de clasă și-au ras părul.

Toți copiii au mers împreună la frizer care a rămas plăcut surprins de cerere și, prin urmare, a decis să nu-i facă să plătească. “Cum pot să-i fac să plătească? – a explicat el pentru Radio Onda Cero -Pentru mine este un adevărat spectacol și o lecție de viață”.

Citește și VIDEO / SpaceX, test eșuat: prototipul navetei Starship SN1, a explodat

Și familiile copiilor au susținut inițiativa fiilor lor: „Ne-am tăiat părul dintr-un motiv bun – a spus un coleg de clasă al lui David – chiar și părinții noștri au crezut că este o idee excelentă, au spus că sunt fericiți să ne vadă atât de aproape de el. “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.