Elevă de 8 ani violată în baia școlii de un coleg de școală: învățătoarea nu a făcut nimic

Elevă de 8 ani violată în baia școlii de un coleg de școală: învățătoarea nu a făcut nimic

O fetiță de 8 ani a fost victima unui viol într-o școală guvernamentală din regiunea Bagala din Ramala din India. Copila a fost obligată să meargă în baie de un coleg de școală din clasa a șasea  unde împreună cu cei doi frați a lui au violat-o. Fata a intrat înapoi în clasă și i-a povestit învățătoarei ce i s-a întâmplat, dar acesta nu a ascultat-o, s-a prefăcut că nu o aude

Un băiețel de 8 ani din Ucraina se zbate între viață și moarte: l-au stropit cu benzină și i-au dat foc
Potrivit Daily Mail, poliția locală nici măcar nu a început ancheta, se pare că fetița din cauza șocului nu este în stare de a putea vorbi, așa că până când nu își va reveni pentru a depune o declarație a faptelor , autoritățile au decis că nu vor continua ancheta în niciun fel.

Deși a fost amenințată, familia nu are nicio intenție să tacă și a denunțat ce s-a întâmplat… vor să se facă dreptate

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.