El Salvador : Imagini șocante dintr-o închisoare cu măsurile luate împotriva deținuților

Cu câțiva ani în urmă, El Salvador a avut cea mai mare rată de omucideri din America. Cu toate acestea, crimele au scăzut semnificativ după venirea lui Bukele la conducere. Vineri, El Salvador a raportat 22 de crime comandate de bandele criminale din închisoare, lucru care l-a făcut pe președintele Bukele să ordone carantina comună pentru de 24 de ore, relatează The Guardian.

Declarația unui cercetător israelian: ”Noul coronavirus dispare în 70 de zile, indiferent de măsurile luate”

Până duminică seara, poliția a înregistrat alte  29 de omucideri, fapt care a dus la înăsprirea măsurilor. Șeful administrației din El salvador a spus că interlopii profită de faptul că forțele de ordine sunt ocupate să gestioneze epidemia de coronavirus.

Coronavirus, Ursula von der Leyen avertizează persoanele în vârstă: ” Acasă până la sfârșitul anului !”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.