“El este diavolul”. Are 12 ani, este un băiat dulce dar toată lumea se teme de el FOTO

“El este diavolul”. Are 12 ani, o față dulce și curată, dar toată lumea se teme de el FOTO

Un băiețel de  12 ani cu o față dulce și curată, este considerat diavolul și  toată lumea se teme de el. Motivul stării lui de sănătate este  un mister și pentru medici. În satul în care s-a născut, ceilalți locuitori se tem de el. Chiar și medicii nu au nicio explicație despre starea lui care îi afectează viața atât de mult încât îl împiedică să facă lucrurile pe care le fac toți copiii de vârsta lui

Protagonistul acestei povești este  Tarik, un băiat în vârstă de doisprezece ani din Uttar Pradesh, India, care s-a nascut cu o afecțiune rară și foaret poarticulară :are mâinile uriașe. Degetul mare și alte două degete ale mâinilor sale au crescut enorm. Pe lânga faptul ca sunt foarte mari, sunt și foarte lungi.  Mai bine de 30 centimetri. Boala lui nu are nume.

” Problema lui Tarik este un mister și pentru noi ” a mărturisit dr. Pawan Kumar Gandhi când a vizitat băiatul pentru prima dată.

Mireasă însărcinată moare cu câteva minute înainte să ajungă la altar: bebelușul a fost salvat

 

În sat, deoarece nimeni nu văzuse vreodată așa ceva, toți se tem de el și îl numesc “diavolul”, îl consideră un blestemat: mâinile lui uriașe nu sunt “normale” și cel mai rău lucru este că nu se opresc din creștere. Mâinile sale încă de la naștere, au fostmari, a spus matusa lui Pushpa și, în timp ce el creștea, mâinile deveneau din ce în ce mai mari. Băiatul lucrează într-un stand de ceai și locuiește cu fratele său mai mare, Hargyan, care îl ajută să facă și cele mai simple lucruri pe care băiatul nu le poate face singur.

Tarik este complet dependent de ceilalți, în special de la fratele său care îl ajută să mănânce, să se spele, să se îmbrace. Cu mâinile disproporționate, totul este complicat pentru el, chiar imposibil. ‘

Viața lui este un adevărat iad

”Nici nu se poate  schimba singur de haine. Trebuie să fac totul “, a spus Hargyan. Cu toate acestea, Tarik nu-și dorește nimic altceva, decât să aivbe o viață normală ca și ceilalți copii de vârsta lui. A visat să meargă la școală, dar nu a fost posibil. Profesorii nu l-au acceptat deoarece ar putea speria ceilalți copii. Nu are niciun prieten, este singur și marginalizat:

”Oamenii se tem de mine”, spune cu lacrimi în ochi copilul. El ar putea fi operat iar fratele lui Tarik a început să strângă bani pentru operație, dar nu este ușor…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.