El este cu 41 de ani mai în vârstă decât ea, dar dragostea lor este foarte puternică. Povestea lui Julia și Bernd

El este cu 41 de ani mai în vârstă decât ea, dar dragostea lor este foarte puternică. Când Julia Strauß în vârstă de 31 de ani, l-a cunoscut pe Bernd Hasenbank , în vârstă de 72 de ani, anul trecut, nu căuta o poveste de dragoste. Dar știi, soarta este întotdeauna imprevizibilă. Întâlnirea s-a declanșat, în ciuda faptului că Bernd era cu 41 de ani mai mare decât Julia. Cuplul , care locuiesc în Frankfurt am Main , Germania, provin din relații de lungă: doi din cei trei copii a lui Bernd sunt cu câțiva ani mai în vârstă decât Julia.

Ne-am întâlnit în aprilie 2019, în timpul unui seminar. Cu câțiva ani mai devreme, am avut senzația că voi întâlni un bărbat în vârstă de șaptezeci de ani și voi avea o legătură foarte puternică ”, spune femeia. “L-am văzut pe Bernd intrând și așezându-se lângă mine și parcă l-aș fi cunoscut de o viață. ” 

Citește și  Destinul crunt al unui român Italia: a murit sigur în casă. Se afla în carantină voluntară

Cuplul au petrecut mult timp împreună de atunci. Julia a declarat ziarului British Metro că acum relația dintre ei este mai puternică ca niciodată. Bernd a mărturisit că este foarte atras de Julia, nu doar fizic.

„La început aspectul său fizic m-a atras mult, dar după puțin timp lucrurile au devenit mult mai profunde și am descoperit multă frumusețe interioară – a explicat bărbatul  de 72 de ani – Uneori mă înțelege mai bine decât mă înțeleg eu însumi. Îmi place felul în care mă face să mă simt în siguranță, cum mă protejează. Îmi place umorul său special și modul său foarte poetic de a vedea lumea ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.