El cere divorțul, ea îi face un ritual voodoo: o păpușă înțepată cu ace pe corp. Omul se simte rău

Un altar deasupra căruia  stătea o păpușă străpunsă cu ace cu fotografia lui pe față, tipic pentru riturile voodoo. Așa  a descoperit un bărbat care se despărțea de soția sa, că îi  făcea o magie neagră.

Prin urmare, a decis să ia legătura cu avocatul său, care în ultimele zile a depus o plângere. Potrivit ăpresei italiene, Corriere della Sera, povestea provine din Treviso și iar protagoniștii sunt un cuplu de profesioniști care lucrează, călătoresc și locuiesc în străinătate.

În ultima perioadă a relației lor, ei au locuit în China. Chiar acolo, au înțeles că dragostea între cei doi s-a terminat și au decis să se despartă. Dar se știe că despărțirile aduc adesea după dureri de cap și chiar așa a fost în acest caz.

Citește și ”Mori, mori !” Un băiat de numai 9 ani și-a înjunghiat sora de 5 ani pentru că nu putea să iasă la joacă

Acum câteva săptămâni, bărbatul în vârstă  de 45 de ani din Treviso s-a întors în fosta casă conjugală, pentru a-și mai lua din lucruri. Intrând în dormitor a observat pe o noptieră, amulete , lumânări ,  zei și o  păpușă din stofă cu o fotografie a lui lipită pe față. „Magia neagră”.

Fostul soț, care s-ar fi simțit rău după ce a văzut scena și a inantat imediat un proces în care a acuzat-o pe femeie de crime specifice: calomnie pentru că a susținut că nu a plătit pensia alimentară, nerespectarea ordinul judecătorului care i-a ordonat să părăsească casa, dar și a altor infracțiuni asupra cărora se va pronunța procura.
Fostul soț spune însă că se simte amenințat: „Acum mi-e teamă – i-a explicat șocat avocatului – chiar mă tem că mi se va întâmpla ceva”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.