Egipt, un stâlp de înaltă tensiune s-a prăbușit în Cairo: 4 morți și 2 răniți

Cel puțin patru morți și doi răniți este bilanțul cauzat de prăbușirea unui stâlp electric de înaltă tensiune care a avut loc astăzi în capitala egipteană, Cairo, a raportat  presa locală “Un pilon în zona al Waraq din Jiza (districtul capitalei, s-a prăbușit în timp ce se desfășurau lucrări de întreținere provocând moartea a 4 persoane și rănirea altor două”, a declarat Mohammed Sharif, de la Direcția de Securitate Jiza,potrivit ziarul Dostor.

O conductă de gaz a explodat în centru unui oraș din Bangladesh: 7 morți și 25 răniți

Salvatorii lucrează pentru „a determina numărul final de victime”, a adăugat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.