Egipt, incendiu într-un spitalul din Alexandria: 15 morți

Numărul victimelor unui incendiu care a izbucnit într-un spital „privat” din Alexandria din Egipt, este de cel puțin 8 pacienți morți și alți șapte angajați medicali, după cum raportează presa locală.

Un simplu schimb de brichete a provocat un nou focar de coronavirus în Melbourne

Potrivit poliției, cauza incendiului este un „ scurtcircuit”, după cum a raportat ziarul Al Youm7 care a publicat o fotografie în care sunt prezentate mai multe ambulanțe  la fața locului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.