Egipt, incendiu într-un spital Covid din Cairo: cel puțin 7 morți

În Egipt, un incendiu de proporții a provocat moartea a cel puțin șapte persoane și rănirea mai multor persoane într-un spital privat care tratează pacienți Covid la periferia Cairo, relatează The Guardian citând surse locale și mass-media.

Citește și Plângerea Medicilor Fără Frontiere: „49 de copii au încercat sau s-au gândit să se sinucidă în lagărul de la Lesvos”

Incendiul a izbucnit în jurul orei 9 dimineața la spitalul Misr Al Amal din El Obour, la aproximativ 30 de kilometri nord-est de centrul capitalei egiptene și, potrivit surselor medicale și de siguranță, ar fi putut fi declanșat de un scurtcircuit. Spitalul a fost evacuat și închis, iar pacienții au fost transferați într-o unitate publică din Cairo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.