Egipt: arheologii au găsit 27 de sarcofage intacte care datează de acum 2.500 de ani

Arheologii au găsit 27 de sarcofage intacte.  Îngropat în urmă cu mai bine de 2500 de ani și niciodată deschis. Arheologii au găsit 27 de sarcofage într-o necropolă egipteană veche. Mormântul este situat într-o fântână într-un loc sacru din Saqqara, un loc de înmormântare activ de mai bine de 3.000 de ani și un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO

Egiptul construiește două autostrăzi între piramide

Descoperirea este considerată de experți ca fiind una dintre cele mai mari de acest gen. Fotografiile publicate de Ministerul Egiptean pentru Antichități prezintă sicrie din lemn bine conservate pictate în culori vii și alte artefacte mai mici.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.