Egipt, arestări în timpul unei demonstrații religioase care negau virusul: „Dumnezeu este mare, nu există corona”

Poliția egipteană a arestat organizatorii unui marș religios care a negat existența coronavirusului, cu încălcarea regulilor de restricție. „Dumnezeu este mare, nu există corona”, au scandat zeci de manifestanți care au traversat orașul Alexandria ieri seară în tradiționalul marș al începutului Ramadanului. Ziarul Masry al Youm, care citează surse de securitate, a raportat arestarea organizatorilor însă fără a spune câți.

Guvernatorul Alexandriei, Mohammed al-Sherif, a amintit că marșul este o tradiție a Ramadanului, dar a subliniat că anul acesta marșul nu a fost permis și participanții riscă să fie arestați. În momentul de față există 14092 infecții și 294 de decese în epidemia de covid-19 în Egipt.

OMS: „Jumătate din decese au avut loc în casele de îngrijiri din Europa”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.