Efectele devastatoare ale coronavirusului: imaginile unei persoane infecte de virus în timp ce are convulsii / VIDEO

Un videoclip filmat într-un spital din Wuhan, apoi a fost distribuit pe net, arătând efectele extraordinare ale coronavirusului: se vede o fată, care din nefericire a murit, în timp ce tremură din cauza convulsiilor.

Daily Star , în articolul său de astăzi, a publicat un videoclip dintr- un spital din orașul Wuhan , unul dintre orașele pe care China le-a considerat punctul de pornire al virusului Persoana pe care o vedeți în imagini – publicată pe Twitter  – este întinsă în pat acoperită cu o părtură iar corpul lui în pregul convulsiilor tremură fără oprire. Convulsiile sunt cauzate probabil de o deteriorare a sănătății declanșate de virusul mortal.

Citește și Coronavirus, influencer chinez mănâncă o broască vie și pe web explodează polemica: „Deci de aici a izbucnit virusul!”

Este doar cel mai recent videoclip din China de când a izbucnit focatul. Persoane care par infectate de virus au fost înregistrate prăbușindu-se pe străzi . Chiar și medicii care tratează pacienții par să cedeze la virus . Unul dintrei ei a murit acum două zile. Medicii de pe teren au sugerat că focarul este mult mai rău decât au raportat oficialii. O persoană care se crede a fi un membru al personalului de la spitalul din Wuhan a fost înregistrată ieri, susținând că guvernul   „minte” .

Femeia fără nume a spus  că 100.000 de persoane ar putea fi infectate – mult mai malt decât declară numerele oficiale. Într-un mesaj vocal înfricoșător, ea a spus: „Guvernul nu ne-a susținut cu materiale medicale. Pacienții ne imploră disperați, dar nu putem face nimic. Mor chiar în fața ochilor noștri. Vă rugăm să luați orice măsură pentru a vă proteja acasă. Nu vă încredeți în guvern. Suntem pe cont propriu”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.