Ecuador, declarată moartă, găsită vie în spital. Nu este o glumă !

Fusese declarată moartă din cauza coronavirusului. Acum, după ce familia de trei săptămâni era convinsă că ruda lor a murit s-a dovedit că este în viață. Acest lucru s-a întâmplat în orașul Guayaquil, epicentrul epidemiei Covid-19 din Ecuador. A fost un schimb de identitate: spitalul a făcut cunoscut faptul că la acea vreme confuzia din spital era prea mare și, prin urmare, a fost făcută o greșeală. Membrii familiei au primit și cenușa, crezând că este a rudei sale, dar nu a fost așa, iar acum nici nu știu a cui aparține.

Potrivit ziarului local El Comercio , Maruri o femeie în vârstăde 74 de ani a fost internată luna trecută cu febră mare și dificultăți de respirație. Pe 27 martie , membrii familiei femeii au fost informați despre moartea ei și au primit cenușa o săptămână mai târziu. Dar joi, 23 aprilie , Maruri, care era în comă, s-a trezit și și-a recăpătat conștiința. Când a spus cum se numește  medicii au au rămas cu gura căscată. Femeia a cerut imediat medicului să-i contacteze sora.

Reprezentanții spitalului au venit la casa surorii lui Maruri și și-au cerut scuze , a declarat El Comercio și au spus că spitalul era în haos la acea vreme din cauza numărului de cazuri de coronavirus și decese.

Spitalele din Ecuador au ajuns la limită, cadavrele sunt puse în toalete. Într-un spital din  Guayaquil victimele coronavirusului sunt îngrămădite în toalete,  deoarece personalul de la morgă  nu  este suficient. Este mărturia dramatică a unei asistente care povestește „coșmarul” spitalelor  odată cu prăbușirea sistemului de sănătate al acestui oraș port pe coasta Pacificului.

Coronavirus, nu mai au unde să-și pună morții: rezidenților din Ecuador le sunt distribuite sicrie din carton VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.