Ebola face ravagii. In mai putin de trei saptamani au murit 100 de persoane

Epidemia de Ebola din nord-estul Republicii Democratice Congo a ucis 100 de persoane în mai puțin de trei săptămâni, potrivit ultimului raport publicat de Ministerul Sănătății.

 

“De la începutul epidemiei, numărul total de cazuri a fost de 1.117, dintre care 1.051 au fost confirmate și 66 sunt probabile. În total, numărul deceselor sunt 702 (636 confirmate, 66 probabile) și 339 de persoane au fost vindecate”, în plus 295 de cazuri suspecte sunt în curs de investigare .

 

Aceasta este a zecea epidemie de febră hemoragică din țară din 1976, scrie Le Figaro.

Te-ar putea interesa și A abuzat de o copilă de 11 ani și a lăsat-o însărcinată. Violatorul condamnat la 25 de ani de închisoare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.