Ebola, avertismentul OMS: epidemie din Congo este o urgenta internationala

Ebola, avertismentul OMS: epidemie din Congo este o urgenta internationala

Epidemia Ebola care se află în desfășurare în Congo este de o “urgență internațională pentru sănătatea publică”. Acest lucru a fost anunțat de Comitetul înființat de Organizația Mondială a Sănătății, care s-a întâlnit la Geneva pentru a patra oară de la începutul epidemiei în octombrie 2018.

 

“Este timpul ca lumea să-și de-a seama de ceea ce se întâmplă “, a declarat directorul general al agenției, Adolf Ghebreyesus.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Serbia, avion evacuat din cauza unei alarme cu bomba

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.