Ebola, alerta declansata in aeroportul Fiumicino: controale stricte pentru zborurile din Congo

Ebola, alerta declansata in aeroportul Fiumicino: controale stricte pentru zborurile din Congo

Ebola revine săprovoace panică:  în Italia alerta este declanșată. La aeroportul din Fiumicino sunt programate verificări stricte pentru zboruri care sosesc din Republica Democrată Congo, o țară afectată de o epidemie de Ebola.

 

După ce Organizația Mondială a Sănătății a clasificat-o drept “urgență internațională de sănătate publică de nivel 3”, Ministerul Sănătății, prin intermediul directorului medical al U.T. de la Roma Fiumicino, solicită conducerii aeroportului din Lazio să convoace o reuniune la ENAC cu ENAV, agențiile de stat, Adr, Alitalia, Aviapartner Aviation Services, AOC, utilizatori și Comitetul Ibar, pentru a face bilanțul situației și a începe să facă verificări, oferind instrucțiuni detaliate cu privire la ce trebuie făcut în cazul pasagerilor expuși riscului de infecție cu virusul Ebola, scrie agenția de presă italiană Adnkronos.

 

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Ebola, avertismentul OMS: epidemie din Congo este o urgenta internationala

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.