Ea dă naștere unui copil, el leșină: fotografia devine virală

Ea veselă și zâmbitoare, după ce a născut copilul, el pe jos leșinat după un șoc de emoții prea mare. Este fotografia virală al momentului, selfie-ul unei  mămici care  după ce a născut și-a văzut soțul cum s-a prăbușit pe jos în sala de travaliu.  O fotografie care circulă pe web de ceva timp, care a revenit în prim plan după ce a fost distribuită de o faimoasă pagină de Instagram americană.

Citește și Un tată singur și-a abandonat într-un aeroport copiii de 5 și 7 ani: ”Vin să-i iau după ce fac niște bani ”

În fotografie se văd trei asistente în timp ce încearcă să-l trezească din leșin pe noul tătic în timp ce una ține bebelușul în brațe. Selfie-ul s-a umplut de like-uri și comentarii ale utilizatorilor care au trăit cumva experiențe similare. Asistentele și medicii, la unison, comentează: „Se întâmplă foarte des!”. Pe scurt, dacă este adevărat că oboseala nașterii apasă foarte mult pe umerii femeilor, este la fel de adevărat că, într-un fel, chiar și tatii suferă. Și acest selfie demonstrează pe deplin acest lucru.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.