Ea are 72 de ani iar soțul ei 19 ani. Sunt căsătoriți și se iubesc!

Un tânăr de 19 ani s-a căsătorit cu o femeie de 72 de ani: „Dacă iubești pe cineva, vârsta este doar un număr”

Gary Hardwick și Almeda,în vârstă de 72 de ani, s-au îndrăgostit chiar după prima întâlnire. Cei doi s-au văzut pentru prima dată la înmormântarea fiului ei. Almeda este mamă a patru copii și de cinci ani era văduvă. Și-a petrecut 43 de ani alături de soțul ei și nu mai spera să se îndrăgostească niciodată.

O moldoveancă din Italia a fost înjunghiată în abdomen de 12 ori de fostul iubit

„Primul lucru care m-a atras la Amelda au fost ochii ei frumoși, albaștri și personalitatea ei. Întotdeauna este veselă și există o chimie între noi”, a spus tânărul, care a mărturisit că întotdeauna a fost atras de femeile mai în vârstă. Ar putea fii nepot și bunică dar sunt soț și soție.

După doar două săptămâni în care s-au întâlnit, Gary a cerut-o în căsătorie și au decis să se căsătorească.

Cei doi știu că cei din jur nu sunt de acord cu relația lor. De altfel, fiul Almelde nu vorbește cu ea din ziua în care s-a căsătorit cu Garry. Cei doi sunt însă fericiți. „Atâta vreme cât iubești o persoană trebuie să-ți urmezi inima și să fii tu însuți”, a spus Garry.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.