Ea are 102 ani si el 100: dupa o scurta logodna au decis sa se casatoreasca

Ea are 102 ani si el 100: dupa o scurta logodna au decis sa se casatoreasca

Nu este niciodată prea târziu să te îndrăgostești. Acest lucru l-au demostrat John și Phyllis Cook, doi îndrăgostiți de 100 și respectiv 102 ani care, după un an de logodnă  au decis să se căsătorească. Cuplul a spus ”DA” în Ohio (SUA) săptămâna trecută. Acum trăiesc într-o casă pentru persoanele în vârstă, locul unde s-au întâlnit și unde a înflorit dragostea lor.

 

“Ne-am îndrăgostit, știu că ar putea suna prea mult pentru vârsta noastră, dar ne iubim  cu adevărat”, a declarat Phyllis pentru WNWO. “Ce facem când suntem împreună? Probabil nu ar trebui să-ți spun”, a spus John ironic.

Mama pierde la divorț custodia fetiței și o omoară la numai 3 ani

Ambii văduvi, John, un veteran al celui de-al doilea război mondial, și Phyllis  care va împlini  103 de ani în august, se consideră fericiți că au găsit dragostea la vârsta lor. “Am realizat că suntem compatibili, că ne simțim bine împreună”. Cei doi proaspăt căsătoriți își petrec zilele împreună, bucurându-se de mese în aer liber și plimbându-se  coridoare instituției în cărucioarele lor, dar își păstrează spațiile: “Amândoi avem apartamentele noastre,  unul la etaj și unul la parter”, are explică Phyllis.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.