Dureroasa comemorare a fetiței care a murit de foame și mâncată de șoareci în Australia / Foto

Micuța Willow Dunn a fost găsită moartă în pătuțul ei din Brisbane, Australia, în luna mai , într-o stare avansată de descompunere. Corpul fetei cu sindrom Down fusese parțial mâncat de șoareci.

Povestea sa dramatică a șocat Australia și, în memoria sa, unii oameni din comunitate au înființat un memorial.

Acuzat de moartea copilului sunt tatăl Mark James Dunn de 43 de ani, și mama vitregă Shannon Leigh White de 43 de ani, care vor trebui să răspundă pentru acuzația de omor. Evenimentul cu fluturi și baloane în memoria lui Willow Dunn a fost organizat de grupul T21 Mum Australia Network și grupul Down Syndrome Queensland, asociații de sprijin pentru părinții copiilor cu sindrom Down, în parcul Cannon Hill din Brisbane.

Și-au lăsat copilul cu handicap în vârstă de 12 ani singur acasă timp de 5 săptămâni

Kathy Dillon, una dintre organizatoare, a declarat pentru Mirror : „Fiecare copil merită dragoste și sprijin. Sunt fericită pentru că acum împreună cu mama ei și este în siguranță “. Mama biologică a lui Willow a murit în timpul nașterii. Fetița locuia împreună cu tatăl și mama vitregă.

Din primele rezultate ale autopsiei pe corpul fetei, a rezultat că suferea de „malnutriție severă și alte probleme de sănătate care au demonstrat o maltratare de luni de zile”. Vecinii au spus că nu au văzut-o niciodată pe Willow Dunn, în ciuda faptului că familia locuia în acea casă de aproape un an.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.