Durerea unei mame: moare de inimă rea după ce fiu ei a fost ucis în urmă cu un an

O femeie care și-a pierdut fiul adolescent a murit „ de  inima rea” . Debbie Makki, în vârstă de 55 de ani, care a murit în primele ore ale zilei de duminică 24 mai : nu și-a revenit niciodată de la pierderea fiului ei  Yousef,  17 ani, după ce a fist ucis cu o lovitură de cuțit în inimă  în timpul unei încăierei în Hale Barns pe 2 martie 2019.  Fiica femeii, Jade Akoum, a postat un mesaj pentru a confirma că „frumoasa și puternica mea mamă Debbie a murit în pace. Dumnezeu să fie alături de tine, cel puțin ești cu Yousef. I-am spus că aveam nevoie de tine aici mai mult, dar a trebuit să fiți împreună acolo sus. ”

Un câine Rottweiler a avut grijă de un copil nou-născut abandonat toată noaptea și i-a salvat viața

„Te iubim atât de mult – a adăugat fiica – nu credeam că inima mea va putea  suporta o altă durere și o altă pierdere. Mama a murit de inima frântă și știam că dorește să se facă dreptate pentru Yousef. Îți promit  mamă, că nu vom renunța. ”

Joshua Molnar, în vârstă de 18 ani, a fost acuzat că l-a înjunghiat mortal pe Yousef, dar în timpul procesului de la Curtea Coroanei din Manchester, el a spus că a acționat în autoapărare și, în timp ce a admis că avea un cuțit, a primit o pedeapsă de 16 luni. Un al doilea inculpat, al cărui nume nu este cunoscut, a fost condamnat la patru luni de închisoare tot pentru deținerea de arme albe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.