Durerea de ochi ar putea fi un alt simptom de Covid-19: datele apar din analiza căutărilor pe Google

Durerea de ochi ar putea fi un simptom al coronavirusului. Este ipoteza unui analist care a comparat căutările oamenilor pe Google din toată lumea. Seth Stephens-Davidowitz a efectuat o analiză a căutărilor Google pentru a încerca să prezică unde va apărea următorul vârf de epidemie COVID-19.

Stephens-Davidowitz a remarcat o corelație între sintagma „pierderea mirosului” și căutarea motivelor durerii oculare, după cum a raportat Daily Star. Cercetătorii au descoperit deja că pierderea a mirosului și a gustului poate fi legată de simptomele coronavirusului, care este prezent în 60% din cazuri.

Crimă îngrozitoare: și-a ucis iubita cu o secure și a ascuns corpul în grădină, Lorena avea 37 de ani

Analistul a evidențiat un număr mare de persoane care au căutat cuvintele ”durere de ochi” se aflau în mai multe zone ale Statelor Unite, inclusiv New York, New Jersey, Louisiana și Michigan, care au fost cele mai afectate de virus. Relatând  concluziile sale cu New York Times, Stephens-Davidowitz a explicat că,  căutărea pentru „no puedo oler” (nu pot mirosi) sunt de aproximativ 10 ori mai mari în Ecuador decât în Spania.

Prin urmare, analistul a identificat următorul epicentru al virusului Ecuador în America de Sud, adăugând că ecuadorienii se află în pe primul loc în căutările pe Google a cuvintelor febră, frisoane și diaree.

Stephens-Davidowitz a găsit un multe căutări privind  durerile oculare în Spania și Iran înainte ca ambele națiuni să devină focare. Stephens-Davidowitz a recomandat oficialilor din domeniul sănătății să monitorizeze durerile oculare ca un potențial simptom al coronavirusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.