„După virus, posibile probleme fizice și cognitive”, vorbește medicul care l-a tratat pe Boris Johnson

Coronavirusul poate provoca probleme fizice cognitive chiar și după vindecare. Această ipoteză a fost făcută de profesorul Nicholas Hart , medicul de terapie intensivă și respiratorie care l-a salvat pe premierul englez Boris Johnson . „După vindecare, un număr mare de pacienți vor prezenta probleme fizice, cognitive și psihologice. Coronavirus este polio-ul acestei generații “, spune el pentru Daily Mail .

Boris Johnson și-a numit fiul după numele medicilor care i-au salvat viața: iată prima fotografie

La întoarcerea acasă, Boris Johnson a recunoscut că a avut zile grele, mulțumind personalului Spitalului St Thomas pentru îngrijirea excelentă primită. “Este dificil să găsesc cuvinte  pentru a exprima recunoștința față de sistemul național de sănătate pentru tratamentul și grija primită”, a spus premierul într-un mesaj video postat pe Twitter.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.