După urgența Covid, Wuhan a devenit cea mai aleasă destinație pentru turiștii chinezi

Wuhan , orașul de unde a pornit pandemia Coronavirus, a devenit prima destinație pe care turiștii chinezi vor să o viziteze . Incredibil, dar adevărat. Dacă într-adevăr există un loc din care majoritatea oamenilor și-ar dori să se stea departe odată ce totul s-a terminat, este capitala Hubei, epicentrul virusului. Cu toate acestea, turiștii chinezi nu gândesc la fel și tocmai în Wuhan ar dori să-și petreacă vacanțele următoare.

Există un tratament împotriva Covid-19 dar se vorbește prea puțin sau deloc: plasma

Acest lucru rezultă dintr-o nouă cercetare  publicată și raportată de CNN , potrivit căreia primul loc pe care cetățenii chinezi doresc să o viziteze este Wuhan. Studiul a fost realizat de Academia Chineză de Științe Sociale Turismul Centrului de Cercetare și Centrul de Cercetare Tencent pe Industria Culturii și Turismului. Rezultatele, publicate pe 28 aprilie, se bazează pe peste 15 mii de chestionare, din peste 20 de milioane de postări pe conturile și forumurile de social media, precum și pe o duzină de interviuri individuale aprofundate. Orașul care până acum câteva luni, cel puțin pentru mulți dintre noi occidentalii, era necunoscut, a devenit acum una dintre cele mai populare destinații ale turismului chinez din motivul dramatic care l-a dus la atâta popularitate.

Până la jumătatea lunii ianuarie, orașul s-a clasat doar pe locul opt, iar întreaga provincie Hubei nu a fost nici măcar în primele douăzeci. În câteva săptămâni, ea a reușit să depășească capitala chineză Beijing (acum a doua) ajungând în prima poziție.

Coronavirus, noi simptome îi pun pe experți în alertă: „Atenție la tremurături și urticarie”

„Cred că adevăratul motiv pentru care turiștii chinezi vor să viziteze Wuhan este să vadă simbolul orașului acestui moment istoric cu propriii ochi. Urgența Coronavirus a impresionat Wuhan în mintea noastră. Am văzut perseverența și forța de muncă a cetățenilor din Wuhan “, a scris un utilizator pe Weibo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.