După un menage a trois, devine geloasă și dă foc casei iubitului ei

Dupa un menage a trois, devine geloasa si da foc casei iubitului ei

Tasia Young, 33 de ani, a mărturisit că a provocat incendiul care s-a răspândit în alte două apartamente  obligând evacuarea a 7 persoane  la Woodbury, New Jersey, explicând că a fost geloasă după ce a avut menage a trois cu partenerul ei o altă femeie.

Potrivit Metro, cuplul a decis să experimenteze  un menage un trois cu o altă femeie pentru a revigora pasiunea în relația lor. Totul părea că a mers bine, până când bărabtul  a chemat un taxi să o ducă acasă pe iubita lui și el să mai rămână puțin cu cealaltă femeie.

Acest lucru i-a provocat lui Young o furie extremă decidând astfel să-i incendieze casa.

Mii de băieți siliți să cerșească în școlile religioase din Senegal

Femeia ia explicat poliției că acest menage un trois îl făcuse  ca să-i facă pe plac iubitului ei, dar gestul de la sfârșit a rănit-o profund. După ce a a ieșit din casă , a luat lichid inflamabil și i-a dat foc la ușa de la intrare. Tânăra a fost arestată iar evacuații vor fi adăpostiți în unele centrele de la Crucea Roșie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.