După un an de zile cere divorțul: „Nici o ceartă, soțul meu mă iubește prea mult, este un iad!”

O femeie din emiratul Fujaira a depus divorțul, susținând că este îngrijorată că soțul ei este prea amabil cu ea, potrivit ziarului local Khaleej Times. În instanță, femeia a susținut că este supărată că dragostea și dăruirea soțului ei sunt exagerate și că mariajul este prea plictisitor.

„Nu am avut niciodată probleme”, s-a plâns ea.

„Nu a țipat niciodată și nu m-a respins niciodată. Mă măgulește cu dragostea lui extremă, mă ajută chiar să fac curățenie în casă ”, a relatat media. La aceasta a adăugat că uneori bărbatul gătește și pentru ea o astfel de relație este precum iadul, pentru că uneori este nevoie și de discuții.

Grecia arde, incendii în Corfu, Samos și Peloponez: o mie de turiști evacuați

În apărarea sa, bărbatul a spus că nu a făcut nimic rău,, dimpotrivă, a făcut mereu tot posibilul să fie „un soț perfect”.

„Nu este corect să judecăm o căsătorie care a durat doar un an, trebuie să învățăm din greșelile noastre”, a spus bărbatul, solicitând instanței să-și oblige soția să-și retragă cererea și să-i acorde mai mult timp pentru a-și salva raportul.

Și, se pare, cuplul va avea această oportunitate: potrivit rapoartelor mass-media, instanța a decis în favoarea soțului ei și a dispus suspendarea cauzei.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.