După Twitter și Facebook cenzurează Trump: spoturi electorale cu simboluri naziste eliminate

După Twitter și Facebook l- a cenzurat pe Donald Trump , eliminând câteva spoturi electorale ale campaniei pentru realegerea sa („Team Trump”), care conțin simboluri naziste și instigare la ură. „Nu permitem simboluri reprezentând organizații și ideologii inspirate de ură fără a fi contextualizate sau condamnate”, scrie Mark Zuckerberg .

Unele pete conțineau un triunghi roșu inversat, simbol folosit de naziști pentru a indica prizonierii politici. Simbolul a apărut într-o postare „Team Trump” în care vorbeau despre „grupuri periculoase de stânga”.

Twitter a eliminat 32.000 de conturi false utilizate de China, Rusia și Turcia care răspândeau știri false

În mesaj, le-a fost cerut  susținătorilor să sprijine bătălia lui Trump împotriva mișcării Antifa. Comitetul electoral al lui Trump s-a apărat spunând că triunghiul roșu inversat este „un simbol folosit de Antici”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.