După ore de căutări, poliția din Seul a găsit corpul fără viață a primarului Park Won

Primarul din Seul , a fost găsit mort după ce fiica lui i-a  raportat dispariția. Corpul primarului a fost găsit în Monte Bugak, la nord de capitală,  unde a fost detectat pentru ultima dată semnalul telefonului.

Bărbatul ieșise din casă cu intenția de a nu se mai reîntoarce lăsând un mesaj fiicei sale  care  a apelat la Poliția Metropolitană, denunțând dispariția bărbatului, al cărui telefon a fost deconectat . Potrivit unui oficial responsabil pentru operațiunea de căutare, femeia nu a dorit să explice în detaliu conținutul mesajului lăsat de primul cetățean, deoarece nu a fost autorizată să vorbească despre aceasta.

Primarul din Seul a dispărut. Poliția a început căutările

Înainte de dispariție Won și-a anulat toate întâlnirile fără  a preciza motivele. După câteva ore de căutări, oamenii legii au găsit corpul primarului fără viață fără însă a specifica modul  modul în care și-a pierdut viața.

Motivul dispariției sale este necunoscut. Rețeaua de televiziune SBS din Seul a raportat  cu o zi mai devreme, că un secretar al primarului Park a depus un raport al poliției pentru o presupusă hărțuire sexuală care a început în 2017. Raportul SBS, care nu a citat nicio sursă, a raportat că secretarul a informat că forțele de investigație că un număr necunoscut de alți angajați la Primăria Seul au suferit violențe similare din partea sa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.