Dupa o relatie amoroasa cu nepoata, o ucide din gelozie

Și-a omorât nepoata din gelozie. Stephen Myers este acum în închisoare: tânărul de 44 de ani din Florida a fost considerat a fi un subiect periculos. Bărbatul avea o relație secretă cu nepoata sa, Winnie Mendoza, care ar fi trebuit să împlinească 22 de ani pe 25 august 2019. El a ucis-o cu mai multe focuri de armă după care a mărturisit totul soției și mamei copiilor săi.

 

A încercat să scape, dar a fost oprit de poliție. Incidentul, vineri 26 iulie 2019, în Florida

 

Winnie Mendoza, fiica fratelui soției sale, l-a părăsit după o relație secretă care a durat doi ani. Întreaga familie a victimei (cât și a criminalului) este în stare de șoc. Nimeni nu ar fi bănuit vreodată că între cei doi arfi existat o relație.  Vineri trecută pe 26 iulie 2019, Stephens a urmărit-o pe fata de sub casa sa și ar fi întrebat-o cu cine a petrecut noaptea. Au început să se certe iar bărbatul orbit de furie a scos pistolul și a împușcat-o de mai multe ori. Arma a fost găsită lângă corpul fetei.

 

Vecinii victimei, Winnie Mendoza auzind împușcăturile au dat imediat alarma. Deși intervenția paramendicilor a fost imediată tânăra era deja moartă.  Fata pusese punct relației între ea și unchiul ei, fapt care a declanșat furia și gelozia  bărbatului care nu a ezitat să apese (de mai multe ori) trăgaciul împotriva nepoatei sale.

De Andreea Sas

Citește și Rusia, un barbat de 33 de ani a marturisit ca a ucis-o pe Ekaterina Karaglanova

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.