Dupa o operație complicată, un bărbat fuge din terapia intensivă să bea o bere

 În Siberia, un bărbat abia operat a scăpat din terapia intensivă purtând doar un cearceaf și cu rănile  încă deschise pentru că dorea să bea neapărat o bere. Omul a părăsit spitalul acoperit doar cu lenjeria de pat în jurul brâului, cu pansamentele la vedere și tubul de oxigen încă blocat în nas.

Nu era vorba despre analgezice sau tranchilizante de care pacientul avea nevoie. Bărbatul imediat ce a fost scos din sala de operații le-a cerut asistenților  o bere. Refuzul evident al asistenților de a-i turna băutura preferată într-o cană, l-a făcut pe om să de-a fuga într-un bar. Era februarie, iar afară temperatura era de -16 grade .

Video scandalos: pentru a sărbători nașterea, un bărbat bagă țeava de la pistol în gura unui bebeluș

Episodul curios s-a întâmplat de fapt în Sayanogorsk, în Republica Khakassia situată în sudul Siberiei.

Potrivit sibiantimes.com, care a publicat și fotografii ale omului, bărbatul a intrat în bar și a cerut barmanului o sticlă de bere. Văzând situația lui, barmanul a chemat imediat intervenția poliției.

Potrivit rapoartelor mass-media ruse, după acest episod s-a început imediat o investigație pentru a înțelege modul în care un bărbat înternat în terapia intensivă a reușit să părăsească spitalul, fără să-l observe cineva.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.