După Napoli și Roma, proteste împotriva măsurilor anti-Covid: revolte, incendii și mai multe arestări

Zeci de protestatari au coborât în ​​Piazza del Popolo din Roma pentru a spune „nu” stării de asediu. Demonstrația  a degenerat și mulțimea a  aruncat cu bombe de hârtie împotriva poliției, care a răspuns cu o gaze lacrimogene.

Zeci de oameni s-au adunat în Piazza del Popolo , în centrul Romei, pentru a protesta împotriva măsurilor de asediu și anti-Covid. La miezul nopții, când demosntranții  a primit ordin să se disperseze, manifestanții au aruncat cu petarde și bombe de fum în poliție . Ca răspuns, au fost lansate gaze lacrimogene. În timpul revoltelor, mai multe tomberoane au fost incendiate, iar unele persoane au fost arestate.

Citește și Napoli a explodat împotriva lockdown-ului. Scene de război, ciocniri împotriva forțelor de ordine VIDEO

Manifestanții, au strigat lozinci „nu dictaturii sănătății” , și apoi s-au îndreptat  către Piazzale Flaminio.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.