După faptă și răsplată: și-a ucis soția pentru ca nu vrea să aibe raporturi, el a murit în închisoare

Kevin Smitham, un britanic de 51 de ani, a murit într-o cunoscută închisoare thailandeză , Ubon Ratchathani după ce a suferit ”răni misterioase”.

Potrivit Daily Mail, bărbatul era închis din 2015 și aștepta să fie judecat după ce și-a ucis soția, Kandra Smitham, de 29 de ani.

Un bărbat de 27 de ani a fost condamnat la 22 de ani de închisoare după ce a violat un băiețel de 18 luni

Bărbatul este acuzat că a strangulat-o și a bătut-o cu brutalitate până ce a murit pentru că femeia a refuzat să facă sex cu el. Cadavrul ei a fost găsit de vecini, acoperit cu o pătură. Potrivit poliției, bărbatul a atacat-o, i-a acoperit corpul și s-a dus la culcare. Cei doi aveau împreună doi copii.

Kevin a murit la spital în urma unor răni misterioase suferite în închisoare dar poliția nu a oferit alte detalii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.