Dupa ce i-au indepartat ambii sani, o tanara mama a descoperit ca nu are cancer

Dupa ce i-au indepartat ambii sani, o tanara mama a descoperit ca nu are cancer
 

Dublă astectomie  și diferite cicluri de chimioterapie pentru o formă foarte agresivă de cancer mamar. Dar Sarah Boyle, în vârstă de 30 de nai, mama a doi copii nu era de fapt bolnavă. Un an mai târziu, spitalul unde a fost tratată a realizat că a făcut o greșeală.

 

Povestea scandaloasă a făcut vâlvă  în presa britanică: Spitalul Universitar Royal Stoke se confruntă cu riscul unei   despăgubiri uriașe.  Diagnosticul greșit al cancerului de sân a fost dat la sfârșitul anului 2016. Spitalul și-a descoperit greșeala doar câteva luni mai târziu, în iulie 2017, când femeia suferise deja mai multe cicluri de tratament și operații chirurgicale majore. Avocații lui Sarah Boyle susțin că  diagnosticul greșit a avut loc deoarece un eșantion de biopsie a fost înregistrat incorect.

 

Un purtător de cuvânt al Spitalului Universitar din North Midlands a confirmat: ”Un astfel de diagnostic  este extrem de rar  și înțelegem cât de devastator a fost pentru Sarah și familia ei. A fost o eroare umană “.

 

“Ultimii ani au fost incredibil de dificil pentru mine și pentru familia mea”, a spus Sarah. “Mi s-a părut oribil să știu că am cancer, dar acum, după tratament și intervenție chirurgicală, am descoperit că de fapt nu sunt bolnavă că nu am fost niciodată bolnavă. Acest lucru este o traumă enormă pentru mine. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost suficient de grav, acum mă îngrijorează și posibilitatea de a dezvolta cu adevărat cancer în viitor, din cauza tipului de implanturi mamare pe care le am “, a declarat femeia pentru presa britanică.

 

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și India, 4 persoane acuzate de vrajitorie au fost torturate si ucise: 10 barbati au fost arestati

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.