Dupa ce a născut, soția a devenit obeză. Soțul cere divorțul: ” Am riscat să mă sufoc in pat”

Soția s-a pus la dietă, dar în trei ani nu a pierdut nici măcar 100 de grame, acum soțul cere divorțul.

”Nu mai pot”, spune la tribunal Rami, un bărbat de 31 de ani. Relația cu soția mea Kholod de 26 de ani era fantanstică. A fost dragoste la prima vedere. Ne-am logodit și după un an și jumătate ne-am căsătorit”.

Viața de cuplu era frumoasă până când s-a născut primul copil, primul și ultimul. După naștere femeia a început să nu mai aibe grijă de ea și începusse să se îngrașe. La început soțul credea că faptul că soția se îngrășa văzând cu ochii era din cauza stresului, al copilului și al alăptării.

Marea Britanie, cu cel de-al 22-lea copil care este pe drum, familia Radford stabilește un nou record

După patru ani cere divorțul:

”Nu mai puteam nici să fac dragoste cu ea pentru că risc să mă sufoc, spune bărbatul. ” Am încercat să o fac să înțeleagă în toate modurile posibile. Apoi am descoperit că nu ținea nicio dietă. Cu trecerea timpului s-a îngrășat vâznd cu ochii, nici nu se mai putea apleca să se încalce. Nu am mai avut nicio alternativă decât să divorțez. Poate că așa va înțelege și va încerca să slăbească. Dacă va reuși, poate ne vom întoarce împreună pentru că ea rămâne oricum mama copilului meu”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.