După ce a născut descoperă că fiul ei are sindromul Down și dă în judecată medicii: “Aș fi făcut avort”

Edyta Mordel în vârstă de 33 de ani, a recunoscut că  dacă ar fi aflat mai repede că fiul ei era bolnav, ar fi făcut avort. Dar din testele și vizitele efectuate în timpul sarcinii, medicii nu au văzut nimic, doar la naștere s-a descoperit că băiețelul avea probleme.

Femeia a spus că după naștere a trebuit să insiste să aibe explicații de ce testele au rezultat pozive.  Astăzi, Alexandru are 4 ani și femeia îl iubește enorm, dar ea a declarat în mod clar că, dacă el fi putut alege ar fi întrerupt sarcina.  Potrivit lui Mordel, vina ar fi de către medicii care au consultat-o, așa că a dat în judecată sistemul național de sănătate din Anglia, cerând despăgubiri de 200 mii de lire sterline.

Citește și Un bebeluș s-a născut cu 16 degetele la picioare și 15 degete la mâini

Mama a cerut de mai multe ori să facă testul pentru a vedea dacă fătul avea sindromul Down, dar medicii au refuzat să-i facă testul spunând că fătul este normal. La nașterea lui, copilul din păcate a fost diagnosticat cu sindromul Down.

Potrivit Mirror, serviciul de sănătate s-a apărat spunând că femeia ar fi refuzat testele. Între timp, procesul continuă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.