După 65 de ani de căsătorie, a cerut-o de nevastă a doua oară !

Un cuplul în vârstă din SUA a devenit celebru pe internet după ce nepoata a distribuit video cererii în căsătorie

O poveste de dragoste între un cuplu  a devenit virală  după ce  Karl în vârstă de  85 de ani s-a îngenunchiat în fața soției sale de 82 de ani și a rugat-o să-l recăsătorească. Totul după 65 de ani de căsătorie!

”Bunica mea este grav bolnav, iar noi nu știm cât timp îi mai rămâne După mai mult de 65 de ani de la nunta cu bunicului meu el ia cumpărat un inel și a rugat-o să-l recăsătorească. Nu pot să vă spun  cât de mult am plans”, scrie Christina.

Caz unic în lume! Un bebeluș s-a născut cu trei picioare, două organe genitale și fără anus

Potrivit  presei locale, Donna și Karl se iubesc de când erau la liceu. S-au căsătorit, șoi de atunci au fost nedespărțiți.   În 2018 Donna a avut un accident vascular cerebral si, ulterior, a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis, care a țintuit-o pe un scaun cu rotile. A fost o perioadă dificilă încât Karl a promis că dacă va trece cu bine operația, o va cere în ”recăsătorie”. Așa și a făcut. A cumpărat un inel și i-a făcut propunerea.

Ce credeți, a spus Da sau Nu ?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.