După 45 de ani de căsnicie și-a ucis soțul împușcându-l în stomac: ” M-a făcut să-mi sară nervii”

„M-a făcut să-mi sară nervii ”. Așa s-a justificat Faye Richard  în vârstă de 74 de ani, după ce și-a omorât bărbatul cu care se căsătorise acum 45 de ani . Ea și soțul ei Kenneth  în vârstă de 76 de ani, se aflau în SUV-ul lor din centrul Norman, Oklahoma, când femeia a luat arma și l-a împușcat mortal.

Unii trecători care au fost martori la crimă au alertat imediat poliția spunând că l-au văzut pe bărbatul căzând pe marginea trotuarului și că au auzit-o pe femeie strigând că ”cineva” l-a împușcat. Bărbatul de 76 de ani a fost împușcat în abdomen, fiind transportat de urgență la spital în stare gravă, relatează Metro, dar până la urmă a murit.

Citește și India, într-o lună peste 100 de bebeluși au murit într-un singur spital

Inițial, soția a spus poliției că cineva i-a împușcat soțul, dar în cele din urmă și-a mărturisit vinovăția explicând că a acționat pe un impuls al nervozității și că nu era intenția ei să-l omoare. Faye a fost arestată  cu acuzația de omor și este în așteptarea procesului.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.