După 18 ani de calvar, o româncă a reușit în sfârșit să ceară ajutorul poliției în Italia

O româncă stabilită în Italia și-a denunțat soțul violent, după 18 ani în care a fost supusă bătăilor crunte și abuzurilor de natură psihică

Ce este mult este mult, dar din păcate de multe este și prea târziu pentru a denunța. Din fericire românca noastră a fost norocoasă, să spunem așa…După atâta timp ar fi putut fi mult mai grav…

Tânăra mamă s-a dus speriată la poliție după ultima ceartă, când bărbatul a venit acasă, beat, și a început să distrugă mobila din casa lor din cartierul Madonna di Campagna din Torino.

Cei doi au fost logodiți timp de patru ani și căsătoriți timp de 14 ani, timp în care femeia a trăit un adevărat coșmar, în ciuda faptului că cei doi aveau copii împreună.

O mamă obosită și sătulă de scandal și bătăi…Femeia și-a făcut curaj și l-a denunțat la poliția abia acum, scrie ilmetropolitano.it.

Bărbatul și-a amenințat soția cu moartea și a distrus ușile și ferestrele din casă, chiar de față cu copiii minori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.