Duncan Campbell, cântărețul de la UB40 a suferit un atac cerebral

Cântărețul fomației UB40, Duncan Campbell, a suferit un atac cerebral. Muzicianul englez este în prezent internat la spital în prognostic rezervat. Știrea a fost dată de trupa UB40 printr-o postare pe Twitter

”Putem confirma că după accidentul vascular cerebral nu este pericol de viață, rugăm fanii să-l respecte pe Duncan și intimitatea familiei”. UB40 speră că se poate recupera rapid și  să plece în turneu cu ei în primăvară.

https://twitter.com/UB40OFFICIAL/status/1290573261038923776

Călătorie în iadul Tacumbu, una dintre cele mai îngrozitoare închisori din lume

Duncan Campbell l-a înlocuit pe fratele său, Ali Campbell, ca director de reggae englez, în 2008. Cel mai recent album al lor din 2019 se numește For The Many.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.