„Dumnezeu este mai puternic decât virusul”: episcopul care a refuzat izolarea pentru a predica, a murit

A murit la 66 de ani, după ce a contractat coronavirusul și a refuzat regulile de izolare pentru a-și continua activitatea pastorală. Gerald O. Glenn , episcopul evanghelic american care a contestat restricțiile pentru limitarea infecției și care, în martie și-a motivat decizia, a murit: „Eu cred cu tărie: Dumnezeu este mult mai mare decât acest virus temut. Voi continua să predic cuvântul lui Dumnezeu până când voi fi în închisoare sau în spital “.

Declarațiile Episcopului Gerald Glenn au stârnit mai multe controverse nu numai în Virginia, statul în care locuia, ci în întreaga Statele Unite. În ultima întâlnire cu credincioșii, care a avut loc într-o biserică evanghelică din Richmont, episcopul a spus: „Ni se interzice să ne adunăm cu mai mult de 10 oameni, dar în această biserică suntem cu toții în siguranță. Nu mă interesează nicio sancțiune, a mea este o activitate esențială: sunt un predicator și vorbesc cu Dumnezeu »

Prima victimă a Coronavirusului din Israel este un supraviețuitor al Holocaustului

Potrivit New York Post , episcopul Glenn a fost rezultat pozitiv pe 5 aprilie. Duminica trecută, predicatorul evanghelic a murit, în timp ce soția sa infectată este încă internată în spital. Fiica episcopului, Mar-Gerie Crawley, a explicat unui post de televiziune local: „Din păcate, am subestimat simptomele. Tatăl meu suferea de o afecțiune care îl determina să dezvolte răceli și gripă foarte des. În acest moment de durere profundă nu pot face decât un apel către populație: stați acasă pentru a fi în siguranță, acest virus este periculos. Există încă prea mulți oameni convinși că pe ei acest virus nu îi poate infecta! ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.