A dus câinele într-o pensiune, trei zile mai târziu îl găsește mort și împachetat

Povestea cățelușei Nova, o femelă huskies și patroana ei Kirsten Kinch a șocat pe toată lumea. Kirsten înainte de a pleca într-o vacanță de trei zile, își dusese câinele  într-o pensiune renumită pentru animale. Când s-a dus să-l recupereze, l-a găsit mort și împachetat.

O descoperire oribilă, care a avut loc la sfârșitul anului trecut unei tinere,  dar abia astăzi, după aproape patru luni, a găsit puterea de a denunța ce sa întâmplat.

Citește și Cel puțin 16 deținuți au fost uciși în timpul unei încăierări într-o închisoare din centrul Mexicului

Tânăra de naționalitate britanică, a plecat cu familia pe 27 decembrie într-o scurtă vacanță în Islanda și a fost forțată să lase câinele, care avea nevoie de tratament pentru o formă de colită, într-o pensie specializată. Pe  31 decembrie, tânăra s-a dus imediat să o ia pe Nova. Acolo  i s-a spus că a murit și că au găsit-o într-o dimineață într-o baltă  de sânge. Dar când  i-au arătat-o,  un alt șoc: era băgată într-o pungă neagră înfășurată în bandă adezivă.

Potrivit Metro, tânăra cerut să i se facă o autopsie câinelui să înțeleagă cu adevărat ce s-a întâmplat. Câinele a murit din cauza neglijenței și a lipsei de profesionalism din partea veterinarilor din pensiune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.