Dublul asasinat care a îngrozit Italia. Andrei Filip condamnat la 30 de închisoare

Andrei Filip, un tânăr în vârstă de 22 de ani a îngrozit Italia, după ce în urmă cu trei ani de zile, și-a ucis mama și surioara, pe care le-a tranșat și le-a aruncat trupurile într-un râu din apropiere de Verona.

Victimele sunt mama lui Mirela Bălan, şi sora de 11 ani, Larisa Elena Mihăilescu​ pe care le-a ucis cu o cruzime greu de imaginat. Pe 13 februarie 2016 Andrei și iubita lui locuiau la etajul superior al unei case din Via Teiolo.

Andrei, pe atunci în vârstă de 20 de ani lucra în agricultură, ar prietena lui Loredana Negru avea numai 17 ani.

Cei doi aveau deseori discuții aprinse cu mama lui Andrei, Mirela Bălan care lucra ca și badantă, pe motiv că nu suporta prietena fiului său să locuiască în casa pe care acesta le-a lăsat-o lui Andrei și fiicei de 11 ani, Larisa Elena.

În 13 februarie 2016, o altă ceartă s-a iscat între mamă și fiu.

Mirela i-a urlat fiului să plece din casă. În acel moment el a luat cuțitul și a lovit-o în zona gâtului omorând-o pe loc. Când Larisa și-a văzut mama întinsă pe jos într-o baltă de sânge, disperată a încercat să-și lovească fratele. Andrei a început să o strângă de gât până și-a dat ultima suflare.

Apoi, ajutat de Loredana, a tăiat cele două cadavre în bucăți și le-a închis în saci. Profitând de întuneric și de ploaie, el sa urcat pe podul care leagă Albaredo de Ronco și a aruncat sacii în  râul Adige, în apropiere de Verona.

A doua zi a luat cardul mamei sale din care a sos bani și împreună cu prietena lui, a plecat în România.

Sora mai mare, Oana atunci în vârstă de 22 de ani, care trăia la o mică distanță de casa lui Mirela, văzând că nimeni nu răspunde la telefon s-a precipitat în la casa mamei. Negăsind pe nimeni a raportat dispariția la poliție.

Trei zile mai târziu, ca să nu de-a de bănuit, Andrei s-a întors din România să ajute în căutarea mamei și a surorii lui. În urma interogării din partea forțelor de ordine, Andrei a cedat…

Rece, fără nici o ezitare și fără să arate vreo remușcare, el a spus că a uciso pe mama lui Mirela pentru că vrea să-l scoată afară din casă, iar pe sora lui pentru că a fost martoră la crimă.

Râul a scos la suprafaţă doar trupul fără viaţă al mamei. Cadavrul micuţei Larisa, însă, nu a fost găsit niciodată.

Potrivit presei italiene L’Arena Andrei Filip a fost condamnat în primă instanță la închisoare pe viață. În urma recursului pedeapsa s-a redus la 30 de ani .

Andrei și Loredana 1

Loredana Negru a fost condamnată în primă instanță pentru că l-a ajuta Andrei dându-i cuțitul lui Andrei să-și înjunghie mama,  a primit o reducere de pedeapsă (anul trecut a fost condamnată la 14 luni de închisoare) deoarece ar fi ajuta doar în a tranșa în bucăți trupurile și a ascunde cadavrele. 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.