Dublă tragedie: două gemene de trei ani au fost găsite moarte într-o mașină lăsată în soare

Dublă tragedie: două gemene de trei ani au fost găsite moarte într-o mașină lăsată în soare

Gemenele Raelynn și Payton Keyes au fost găsite moarte într-o mașină din curtea unei case din Hinesville, Georgia. Încă nu este clar cum au ajuns acolo, într-o zi când temperaturile au atins 33 ° . Cele două fete fuseseră plasate în îngrijire maternă.

Confirmarea tragediei vine din partea autorităților. Raelynn și Payton Keyes au fost găsite în interiorul vehiculului de către babysitterul lor puțin după 13:30, duminica trecută, relatează radiodifuzorul WTOC. Serviciile de urgență au fost chemate imediat, iar medicii nu au putut face minic decât să declare decesul ambelor fete.

Un nou-născut a fost găsit abandonat sub autostradă, acoperit cu mușcături de furnici

Cauza oficială a decesului nu a fost încă dezvăluită, se așteaptă rezultatele autopsiilor pe corpurile celor două surori gemene.

Dacă autopsiile ar confirma că gemenele au murit din cauza căldurii, în acest an, Raelynn și Payton ar fi cele de-a 45-a și a 46-a persoană care au murit într-o mașină lăsată sub soare în Statele Unite. De asemenea, ar fi a doua pereche de gemeni care au murit în acest fel.

În iulie un bărbat și-a parcat mașina într-o parcare din New York,  uitând de fiica și de fiul lui în mașină.  Bărbatul s-a întors opt ore mai târziu și a descoperit tragedia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.