Dubai, fiica emirului își denunță tatăl: „M-a răpit și mă ține ostatică”

Prințesa Latifa Al Maktoum, fiica Emirului Dubai și premier al Emiratelor Arabe Unite, își denunță tatăl că a răpit-o și o ține „ostatică” după tentativa de evadare din țară în 2018.

Într-unul dintre videoclipurile trimise către BBC, fiica șeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum , unul dintre cei mai puternici și mai bogați bărbați din Golf, povestește că a fost oprită de un comando, care au drogat-o și au adus-o înapoi în captivitate, în timp ce încerca să evadează la bordul unei bărci.

Într-un alt videoclip, prințesa descrie situația ei: “Sunt într-o vilă și această casă a fost transformată într-o închisoare, toate ferestrele sunt blocate, nu le pot deschide, sunt cinci ofițeri de poliție în afara casei și doi în interior. Tânăra de 35 de ani spune că s-a închis în baie pentru a înregistra mesaje, singurul loc unde nu poate să fie descoperită.

Citește și Ucraina, un cuplu de îndrăgostiți s-au înlănțuit pentru a stabili un record

„Îmi fac griji în fiecare zi pentru siguranța mea și pentru viața mea. Poliția mi-a spus că voi fi în închisoare toată viața și că nu voi mai vedea niciodată soarele “, continuă ea.” Situația devine din ce în ce mai disperată în fiecare zi. ” Latifa a trimis o serie de mesaje cu cereri de ajutor prietenilor care apoi le-au înmânat postului de televiziune englez.

Anterior, Dubai și Emiratele Arabe raportaseră că prințesa era în siguranță sub îngrijirea familiei sale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.