Droguri și alcool: un tânăr se dezbracă în stradă și mimează un raport intim cu…frunzele

S-a îmbătat și a mimat un raport intim cu o grămadă de frunze căzute pe trotuar. Un tânăr de 26 de ani din Stockport, în apropiere de Manchester, a încercat să întrețină reporturi cu frunze căzute în stradă în de față cu trecătorii, inclusiv familii cu copii . Băiatul, sub influenza drogurilor și a alcoolului și-a dat pantalonii jos și a început să mimeme raportul pe grămada de frunze.

Condiment extra: o măsea într-un fel mâncare de la un restaurant chinezesc

Martorii spun că era cu pantalonii coborâți până la glezne, s-a aruncat în stradă, deasupra frunzelor, începând să se miște. Unii trecători, care inițial nu înțelegeau ce fac, au început să strige la el în încercarea de a-l descuraja, așa cum a relatat și presa locală. După câteva secunde tânărul s-a ridicat și s-a ascund după un gard.

A fost arestat și eliberat numai după ce i-au fost făcute analizele care au confirmat consumul de alcool și droguri. Tânărul a spus că nu știa ce face și a spus că-i pare enorm de rău cu privire la cele întâmplate. În ciuda scuzelor de riguare de cele întâmplate, tânărul va fi judecat în instanță.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.