Drept pedeapsă, punea ardei iute pe genitalele copiilor: ” Au făcut pipi pe ei ”

Și-a lăsat concubinul să frece cu ardei iute genitatele copiilor drept pedeapsă că au făcut pipi pe ei.

Sabrina Emerick, 25 de ani și Robert Saladaga, 37 de ani au fost arestați în Greenville, Carolina de Sud, pentru maltratarea copiilor.

Copiii de 5 și respectiv  7 ani l-ar fi supărat pe bărbat că au făcut pipi pe canapea și ar fi fost pedepsiți fără milă cu moduri greu de imaginat. Dar Robert ar fi bătut de multe ori copiii în trecut, tot pentru a fi pedepsiți. El ar fi tras în unul dintre ei cu un pistol cu aer compriat în timp ce celuilalt îi ținea o perină pe față.

Copiilor le-au fost făcute adesea dușuri cu apă rece sau fierbinte, iar atunci când sunt făceau  ceva greșit, arau obligați să mănânce sos iute până ce aceștia vomitau. Torturile erau făcute de față cu mama lor, care nu numai că nu a intervenit pentru a-l opri dar nici nu a denunțat ororile.

Se pare că abuzurile au continuat timp de 2 ani. Cuplul a fost arestat, iar acum au fost eliberați pe cauțiune în așteptarea procesului. Potrivit presei locale, copiii au fost încredințați unui membru de familiei al mamei și nu pot avea niciun fel de contact atât cu ea cât și cu concubinul ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.