Drama unui tata: a trebuit sa aleaga pe care dintre cei doi copii sa salveze, ambii au murit

Drama unui tata: a trebuit sa aleaga pe care dintre cei doi copii sa  salveze, ambii au murit

Atacurile de Paști din Sri Lanka au scos la iveală povesti dramatice despre tineri morți și familii distruse: una în special, cea a lui Amelie și a lui Daniel Linsey, de 15 și respectiv 19 ani, doi adolescenți care nu au supraviețuit atacurilor teroriste din capitala Colombo. Cei doi tineri erau în hotelul Shangri  împreună cu tatăl lor: după atacuri, acesta din urmă trebuia să aleagă pe care dintre cei doi copii să-l salveze mai întâi

 

Alegerea la acel moment  a fost extrem de dificilă: Matthew, în vârstă de 60 de ani, l-a luat pe fiul cel mai mare Daniel, care părea că suferise răni mai grave,  lăsând-o la locul accidentului pe Amelie în vârstă de 15 ani, scrie Daily Mirror. După ce a încercat să-l readucă la viață pe Daniel, l-a dus la spital unde a și murit: curând după aceea, vestea îngrozitoare că nici fiica lui nu a supraviețuit .

Familia Linsey se afla în Sri Lanka pentru o vacanță și ar fi trebuit să plece a doua zi

 

În momentul atacului, pe holul hotelului nu se vedea nimic și era dificil să se înțeleagă care dintre cei doi copii era mai în situație mai gravă.  După explozie, toți trei au fugit, dar când s-au apropiat de lift, adolescenții și-au pierdut cunoștința:  “Fiul meu părea să fie mai rău decât fiica mea”, a spus săracul tată în vârstă de 60 de ani.

 

“O doamnă mi-a spus că ar fi luat-o pe fiica mea, așa că l-am luat pe Daniel și i-am rugat pe doctori să-l salveze. Am crezut că Amelie eset mai puțin grav rănită, dar amândoi au murit “, a spus el. Soția lui Linsey, Angelina, și ceilalți doi copii – David de 21 și Ethan din 12 – nu erau cu ei în vacanță, ci au rămas în Anglia.

 

Dintre cele 310 victime, opt erau din Marea Britanie.

Te-ar putea interesa și Un rechin alb urias incearca sa inghita aparatul de filmat / VIDEO EXTRAORDINAR

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.