Drama unei românce din Italia: soțul strangulează copilul de 2 ani după care se sinucide

Tragedie într-o familie în Castello di Godego, în provincia Treviso: soțul unei românce l-a ucis fiul mic și apoi și-a luat viața cu o înjunghiere în gât.

Bărbatul este un italian în vârstă de 43 de ani, Egidio Battaglia, iar fiul lui Massimiliano – care avea doar 2 ani și jumătate – a fost sugrumat sau poate asfixiat (va fi autopsia să stabilească acest lucru cu certitudine).

Incidentul a avut loc ieri după-amieză în Piazza Città di Boves. Cadavrele au fost găsite fost de tatăl lui Egidio, care s-a urcat cu o scară, a intrat pe fereastră și apoi a sunat imediat la carabinieri. Soția lui, Adriana , în acel moment, era plecată la serviciu: la întoarcere din cauza șocului a fost transportată la spital și internată.

Bărbatul a lăsat o scrisoare, lungă de câteva pagini, în care explică motivele gestului care, conform celor aflate, ar putea fi atribuite stării de sănătate a fiului. Potrivit prietenilor cuplului Adriana și Egidio erau căsătoriți de trei ani și jumătate și erau o familie unită, scrie Treviso Today

Citește și Român dispărut în Italia, cine l-a văzut ? Apelul disperat al surorii

«Știu că voi fi definit ca un monstru, dar numai eu știu durerea pe care o simt. Am făcut-o pentru a evita un viitor de suferință pentru fiul meu. Mai bine trece peste asta, înainte să fie prea târziu ”, a scris bărbatul înainte de a face gestul extrem.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.