Drama unei familii: tatăl, mama și fiul în vârstă de 17 ani se luptă împotriva cancerului

Trei persoane aparținând  aceeași familie se luptă împotriva a trei tipuri de cancer și, în același timp, fac tot posibilul pentru a-și menține restaurantul deschis. Vine din Florida povestea tristă a familiei Desclefs: mama, tatăl și fiul în vârstă de 17 ani suferă de cancer. Kathy Desclefs a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin în urmă cu cinci ani. Pe de altă parte, Benoit Desclefs a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală inoperabilă în august anul trecut și, în sfârșit, fiul său Luke a fost diagnosticat cu limfom Hodgkin în octombrie.

„Este prea mult, mai ales când l-a lovit pe Luke. Este mult prea mult ”, vorbește mama în presa locală. Fiul său a explicat că nu a avut simptome înainte de a fi diagnosticat: “Am găsit un nod în gât și am crezut că este ciudat și i-am spus mamei mele”, a spus el pentru WJXT.

Citește și Ucis la 4 ani de o tumoare cerebrală „la fel de mare ca o portocală”: pentru el s-au strâns 500 de mii de euro

 

Familia luptă pentru restaurantul lor – Familia Desclefs conduce un restaurant francez-american numit  The Magnificat Cafe  din Jacksonville de 16 ani. Benoit Desclefs, un francez care s-a mutat în Statele Unite în urmă cu zeci de ani, este bucătarul și, de asemenea, soția sa și toți cei patru copii ai lor lucrează în restaurant. În timp ce trei dintre ei sunt sub tratament împotriva cencerului,   familia se luptă să țină restaurantul deschis. Au trebuit să angajeze personal și au fost nevoiți să pună magazinul la vânzare, dar întrucât acea afacere este visul lor, speră să continue să lucreze acolo chiar și după vânzarea acestuia.

A fost deschisă o pagină de strângere de fonduri pentru a a juta familie financiar : „Este dificil atât fizic cât și emoțional  dar cu ajutorul rugăciunilor mergem mai departe ”, a spus Benoit Desclefs. Bărbatul va începe chimioterapia în această lună, în timp ce fiul său este deja sub tratament.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.